Stimaţi Osiceni şi nu numai ….

O asociaţie culturală, fundaţie, organizaţie non profit etc. (în cazul nostru „Pro Memoria”) nu poate să-şi desfăşoare activitatea pentru care a fost înfiinţată numai cu entuziasmul şi cu dăruirea celor care consimt să-şi dedice timp pentru aceasta.
Proiectele trebuie finanţate, banii sunt puţini…
Cum cotizaţiile membrilor reprezintă o parte infimă din buget, iar donaţiile sunt rare, o speranţă vine de la direcţionarea cître acestea a unui procent de până la 3,5% din impozitul pe anul anterior (2020).

Datele care trebuie completate în Formularul 230, pentru „Pro Memoria”, sunt următoarele:
Cod de identificare fiscală a entităţii nonprofit / unităţii de cult: 26461202
Denumire entitate nonprofit/unitate de cult: Asociaţia culturală „Pro Memoria”
Cont bancar (IBAN): RO03CECEOT0230RON0801834

ATENTIE!!!
Formularul se poate depune până la data de 25 MAI 2021.

Aşadar, dacă nu vreţi ca aceşti bani să ramană pe mâna statului, completaţi formularul 230 şi depuneţi-l la ANAF.
(Se completează în două exemplare: un exemplar rămâne la ANAF, iar cel de-al doilea, cu număr de înregistrare, rămâne la deponent).
Formularul poate fi trimis şi prin poştă, cu confirmare de primire.

Adresele Sediilor ANAF, pe regiuni şi pe judeţe le găsiţi aici: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/AsistentaContribuabili_r/telefoane_judete/Regiuni.htm

NOU: puteţi să direcţionaţi cei 3,5% din impozit pentru o perioadă de 2 ani, bifând căsuţa corespunzătoare din formular.

Descarcă formularul 230, cu instrucţiunile de completare, de aici: https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/asistenta_contribuabili/declararea_obligatiilor_fiscale/toate_formularele/

Pentru a veni în ajutorul dumneavoastră, puteți să ne scrieți pe adresa de contact promemoriaosica@gmail.com și vă vom trimite formularul cu datele Pro Memoria, pe care să-l tipăriți în două exemplare, să-l completați cu datele dumneavoastră și să-l trimiteți/depuneți la ANAF.

Puteţi, de asemenea, să găsiţi formularul completat cu datele „Pro Memoria” pe pagina noastră de facebook https://web.facebook.com/Asociatia-Culturala-Pro-Memoria-Osica-de-Sus-100458841587419

Vă mulțumim,

Echipa Pro Memoria

https://asociatiaculturalapromemoria.ro/wp-content/uploads/2019/01/images.jpghttps://asociatiaculturalapromemoria.ro/wp-content/uploads/2019/01/images-150x150.jpgPro MemoriaEVENIMENTEStimaţi Osiceni şi nu numai .... O asociaţie culturală, fundaţie, organizaţie non profit etc. (în cazul nostru 'Pro Memoria') nu poate să-şi desfăşoare activitatea pentru care a fost înfiinţată numai cu entuziasmul şi cu dăruirea celor care consimt să-şi dedice timp pentru aceasta. Proiectele trebuie finanţate, banii sunt puţini... Cum cotizaţiile membrilor...Osica de Sus